NEN-en-iso 9001:2015

ISO 9001 is een internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en geeft richtlijnen waar een goed kwaliteitsmanagementsysteem aan moet voldoen. NEN-EN-ISO-9001 helpt ons om bedrijfsprocessen te beheersen en te verbeteren. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd sinds 1998.


vca ** 2017/6.0

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Met een Vca-certificaat leggen wij de basis om iedere dag weer veilig en gezond te werken. Wij zijn VCA** gecertificeerd sinds 2000.


CO₂-bewust certificaat niveau 5

Het CO2 Bewust Certificaat geeft aan dat wij op een bewuste manier actief energie besparen en daarmee de uitstoot van CO2 reduceren. Het CO2 certificaat stimuleert energiebesparing, efficiënt gebruik van materialen en toepassing van duurzame energie. Wij zijn CO2 Bewust gecertificeerd sinds 2014.

Bekijk ons energiemanagement actieplan en de CO2 calculator hier.

Bekijk onze publicaties op de SKAO website.

Onze sector – keteninitiatieven zijn: Sturen op C02 van Cumela Nederland en Duurzame Leverancier


erbo certificaat

De Erkenningsregeling Bosaannemers (ErBo) is een branche specifieke certificering voor de Nederlandse bosbouwaannemers. Het doel van de regeling is om de professionele gekwalificeerde aannemers van boswerk te kunnen onderscheiden van ‘andere’ bedrijven die ook wel eens een boom omzagen. Wij zijn erkend bosbouwaannemer sinds 2022.